Zaev: Tra*gjedi ndodhin gjithkund në botë, nuk besoj se Qeveria duhet të japë dorëheqje


“Tra*gjedi ndodhin gjithkund në botë”, kështu u përgjigj kryeministri Zoran Zaev teksa u pyet se a do të dorëhiqet Qeveria pas tra*gjedisë në Tetovë ku nga zj*arri në Qendrën Kovid humbën jetën 14 persona.

“E kuptoj si akt moral dorëheqjen e Filipçes, Hasanit dhe drejtorëve”, tha Zaev duke komentuar dorëheqjet e ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe, zëvendësit të tij, Ilir Hasani dhe dy drejtorëve të Spitalit të Tetovës, Florin Besimi dhe Artan Etemi. “Nuk mendoj se tërë qeveria duhet të japë dorëheqje”, shtoi ai.
Ndryshe, nga zj*arri në Tetovë humbën jetën 14 persona, ndërsa 12 persona u lënduan.