Zaev: Të gjithë pyesin a do të ketë drejtësi në Maqedoni


Zaev  sot në fjalimin e tij që po mba në tribunën me qytetarët e Tetovës tregoi për të arriturat e Qeverisë së re.

Në një pjesë të fjalimit të tij, Zaev tha se të gjithë më pyesin,  do të ketë drejtësi, ai tha se, me shumë bindje e them, në qoftë se nuk ka sanksione dhe dënime, si mund ta di që njerëzit që punojnë rreth meje nuk do të gabojnë. Si të dojë le të quhet njeriu, nga cila parti qoftë ai, unë ju garantoj se secili do të përgjigjet para drejtësisë. Vetëm dëgjoni dhe shikoni, do të ketë shtet të së drejtës në Maqedoni, tha Zaev.