Zaev: Tani është koha që qytetarët të na lavdërojnë


Pasi që të dy palët arritën në këtë fazë tregojnë seriozitet ndaj problemit rreth emrit dhe pres se do të ketë zgjidhje të shpejtë, kështu deklaroi sot në Dojran kryeministri Zoran Zaev duke komentuar takimin e djeshëm mes ministrave të Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov dhe Nikos Koxias në Selanik.

“Mjaft më na kanë kritikuar qytetarët, tani është koha të na lavdërojnë”, tha Zaev i cili mori pjesë në aksionin e pastrimit të Dojranit para sezonit turistik.