Zaev takohet me Afrim Gashin dhe Menduh Thaçin për hyrje në Qeveri


Zaevi dje ka patur takime me BESËN e Afrim Gashit dhe PDSH-në e Menduh Thaçit dhe tha se do të vazhdojnë të bisedimet, raporton SHENJA.

Zaev tha se nuk ka pengesa nga asnjë parti politike dhe se derisa të merren vesh me partitë do vijojnë bisedimet.

Zaev tha se ai do të shpalosë detajet e bisedime me partitë shqiptare në momentin kur do të përkufizohen.

Ferikan Iljazi