Zaev: Takim liderësh nuk është i nevojshëm, Qeveria ka kapacitet për t’u përballur me krizën e koronavirusit dhe për të marrë vendime

Macedonian Prime Minister Zoran Zaev gives a press conference in Skopje on October 19, 2019. - North Macedonia's prime minister on Saturday called for early elections after the European Union failed to open membership talks for his Balkan state, which had been the key goal of his administration. (Photo by Robert ATANASOVSKI / AFP) (Photo by ROBERT ATANASOVSKI/AFP via Getty Images)

Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje sido që të vendosë, nuk ka nevojë për takim liderësh për këtë çështje, theksoi kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen në Ditarin e Servisit kombëtar televiziv, duke iu përgjigjur pyetjes për nevojën e konvokimit të takimit të liderëve midis partive me qëllim të harmonizimit të qëndrimeve dhe masave të cilat do të propozoheshin në ballafaqimin me krizën e koronavirusit.

Baby Shop Charli

“Qeveria edhe kësaj radhe është teknike që do të thotë se në të është edhe opozita, Qeveria është ajo e cila duhet të sjellë vendime. Kemi parë se çfarë propozimesh ingjinierike ka propozuar opozita, pa i konsultuar ekspertët ekonomikë. Duhet vepruar më me seriozitet, pasi kjo nuk është fushatë dhe këto nuk janë zgjedhje, ky është armik i fshehur i quajtur koronavirus dhe së bashku për të gjithë dhe nuk guxojmë të bëjmë pikë politike. Pasi qytetarët dinë ta njohin edhe mendimin e tyre dhe do të na e kuptojnë pas paravanit kur do të votojnë”, theksoi Zaev.

Ai në fund porositi se të gjithë duket të sillemi me seriozitet, pasi kjo është kohë shumë serioze.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors