Zaev: Referendumi, në fund të shtatorit ose në fillim të tetorit


Kryeministri Zoran Zaev në një intervistë për emisionin 200, i cili transmetohet sonte në orën 22 e 30 në Alsat tha se referendumi për emrin do të mbahet në fund të shtatorit ose në fillim të tetorit.

Zaev për herë të parë deklaroi se preferon që referendumi të jetë konsultativ, por me rezultat obligues. Zaev kërkoi mbështetje nga qytetarët në referendumin e vjeshtës me qëllim që Maqedonia të vazhdojë rrugën e nisur drejt integrimit në NATO dhe në Bashkimin Evropian.

Baby Boo