Zaev: Po ecim përpara, të themi “po” në referendum

Kryeministri Zaev nga Brukseli tha se ftesa për anëtarësim në NATO është një arritje e madhe dhe realizim i ëndrrës së qytetarëve që te jenë në krah të shteteve më të fuqishme në botë. Ai paralajmëroi një festë të madhe në shumë qytete të Maqedonisë ditën e shtunë.

Baby Boo

Restorant Lumare