Zaev: Nuk mendoj se çështja e emrit do të zgjidhet për 2 javë


Zoran Zaev sot ka deklaruar se nuk mendon se çështja e emrit mund të zgjidhet për 2 jave, duke komentuar mbi deklaratat e Han i cili ka thënë se pret zgjidhje të çështjes së emrit brenda 2 javëve.

“Johanes Han është mik i Maqedonisë dhe ai sigurisht ka informata më shumë se ne prandaj ështe optimist” ka thëne Zoran Zaev.

Baby Boo