Zaev: Nuk ka arsye për bllokimin e ligjit , “e diela ditë jo pune”


Kryeministri Zoran Zaev nuk sheh arsye pse të bllokohet ligji që e diela të jetë dit jo pune. Ai deklaroi sot se propozim ligji në fjalë është koordinuar me të gjitha institucionet relevante dhe se është i shumë pritur nga punëtorët.

“E presin punëtorët, është i koordinuar me Odat ekonomie dhe kompanitë, pse ta bllokojmë. Në rast se ai miratohet sot, nga java e ardhshme, apo menjëherë pasi të publikohet në Gazetën zyrtare, 8 ditë pas miratimit, shumë punëtor të dielën do të jenë me fëmijët dhe familjet e tyre”, tha Zaev.