Zaev në takim me Ivanovin për guvernatorin


Presidenti Gjorge Ivanov dhe Kryeministri Zoran Zaev sot do të mbajnë një takim të dytë për tu dakorduar për zgjedhjen e Guvernatorit të Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë, i cili duhet të përfundojë në fund të muajit- konfirmojnë nga kabineti i kryeministrit

Takimi është me kërkesën e Zaev, pasi grupi parlamentar në pushtet u deklaruan se nuk e mbështetin propozimin e dhënë nga Presidenti Ivanov që Dimitar Bogov të krynë përsëri këtë funksion.
Kundër zgjedhjes së Bogov për edhe nje mandat të ri si Guvernator ështe edhe Grupi Parlamentar i BDI-së, ku për këtë post në kombinatorikë është edhe ish-ministri i Ekonomisë Fatmir Besimi

Baby Boo