Zaev, në pritje të ” shqiptarëve” për t’i rrëzuar shqiptarët..!

Zaev nga nogdauni qe e mori nga vota shqiptare jo vota e partive iku gjoja ne pushime eshte si duket nga Liqeni i Prespes jo per te pushuar por per ta rrezuar kete vote me cingerima telefonatash ne Tirane dhe ne Prishtine diten dhe me takime nate me “pehlivanet”e tjere qe i ka ketu per t’u kthyer ne Shkup si fitimtar ne zgjedhje dhe fitimtar mbi shqiptaret e ketushem me intrigat mes tyre qe na linin nenshtrimin.

Baby Boo

Po si tregojne bathet kesaj here pak jane gjasat qe ky te kthehet nga Prespa edhe i pushuar edhe shume i fituar sikur erdhi nga Halkidiki ku ish ne pushime kur behej Marreveshja e Prespes dhe me shqiptaret mysafire ne bile e tij qe i ka rrezuar nga Prishtina e Tirana erdhi dhe i theu shqiptaret ketu,si jane thyer shqiptaret ketu edhe me 1990 dhe me 2001 nga ato telefonata ne Prishtine dhe ne Tirane.

Pra pushimi ne Prespe edhe pse me shume gjasa ia ka caktuar fallxhesha e qeverite(eshte nje falxheshe qe motion e paguajne kryeministrat maqedonas qe u stregon kur te takohen dhe ku te takohen me “liderucet”shqiptare) pak jane gjasat qe te jete fare i mbare ne kete intrige poshterimi mbi shqiptare.

Nder qarqe te aferta me “te thyerit” ne Prishtine po flitet prej mbreme se nje i thyer nga Prishtina,q e u perrallis nje here ne keto zgjedhje vec ka nise te gjeje sofizmat e pakuptuara per te futur fitoren shqiptare ne “tepsise pushtetore koaliocionuese ndryshimtare” si pulen ne tra po qe tri dite nuk po i hapet nje telefonate nga Tirana ndaj ka shume gjasa qe te prese dhe kjo le te nenkuptohet se mund te zgjase edhe pushimin../Nijazi Muhamedi