Zaev: NATO e ka vendosur në rend dite pikën për ftesën për anëtarësim të Maqedonisë


Pika për ftesën e Maqedonisë në NATO e ka pranuar Këshilli Veriatlantik dhe në paralajmërim është seanca për pikën për ftesë të Maqedonisë në NATO, deklaroi kryeministri Zoran Zaev, në foltoren e Kuvendit, pak minuta përpara ratifikimit të Marrëveshjes për çështjen e emrit me Greqinë, njofton Portalb.mk.

“Këtë lajm të gëzueshëm e mora pak kohë më parë, më lejoni ta ndajë me ju”, tha Zaev.

Në sallën kuvendore, deputetët e shumicës parlamentare me duartrokitje e kanë pranuar lajmin.