Zaev: Miskoski është ai që insistonte për takim liderësh


Për fat të keq nuk u arrit marrëveshje për datë të saktë për zgjedhjet parlamentare, papjekuria dhe egoizmi i Mickoskit nuk lejoi, u deklarua Zoran Zaev, lider i LSDM-së. Në lidhje me deklaratën e Mickoskit, i cili apeloi për ruajtjen e shëndetit të qytetarëve, Zaev tha se Mickoski është ai që ka insistuar të realizohet takimi i liderëve. Sikurse lideri i VMRO-së ndaj Zaevit edhe lideri i LSDM-së vijoi me akuza Mickoskit.

Baby Boo