Zaev: Institucionet detyruan Mijallkovin të dorë*zohet, sot treguan kapacitet e tyre

Kryeministri i vendit në një konferencë për shtyp para qeverisë tha se sot institucionet e vendit treguan kapacitet e tyre duke mbyllur të gjitha rrugët për arr*atinë e Mijallkovit.

Baby Boo
Pekon Bakery

Sipas Zaevit, sot institucionet, me arr*estimin e Mijallkovit treguan se funksionojnë me kapacitet të plotë, ndryshe kur u arr*atis Gruevski, duke mos lejuar arr*atinë e Mijallkovit dhe duke e de*tyruar këtë të fundit të dorëzohet në Prokurori.

Restorant Lumare