Zaev-Gashi: “Bisedimet vazhdojnë javën e ardhshme“


Kryeministri Zoran Zaev mbas takimit me Kryetarin e Alternativës, Afrim Gashi theksoi se ka shumë gjëra të rëndësishme që duhej të ktheheshin. Koalicioni i ardhshëm munë të bazohet në parimet programore .

“Ne folëm për shumë gjëra të rëndësishme që duhej të ktheheshim. Koalicioni eventual i ardhshëm do të bazohet në parimet programore, gjë që është pozitive”, tha Zaev.

Ai theksoi se ka rajone të pazhvilluara të cilat duhet të shqyrtohen siç është rajoni i Likovës.

“Këto janë rajone të pazhvilluara, siç është rajoni i Likovës, si dhe programe sociale. Pjesa e dytë është rishikimi ambicioz i Alternativës, sepse mes tyre ka një ndarje logjike nëse duhet të hyjnë në Qeveri, gjë që për mua është e kuptueshme. Përgjegjësia për shtetin i korrigjon për përfshirjen e re të ardhshme në Qeveri.

Zaev shtoi se bisedimet do të vazhdojnë javën e ardhshme./ALSAT