Zaev: Do të jem i pari që do të posedoj pasaportë edhe në gjuhën shqipe


Në intervistën gjatë emisionin “200” mbrëmë pas ndryshimeve kushtetuese, kryeministri Zoran Zaev deklaroi se Ligji për gjuhët do të implementohet dhe se ai, do të jetë qytetari i pare në Republikën e Maqedonisë Veriore i cili do të posedojë pasaportë edhe në gjuhën shqipe.

Zaev nuk ka qenë kundërshtues gjatë mandatit të tij, për zyrtarizimin e gjuhës shqipe!