Zaev dhe Kasami nënshkruajnë marrëveshje koalicioni

Në mesditë në Muzeun e Artit Modern që ndodhet në Kalanë e Shkupit, pritet që Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev dhe ai i Lëvizjes Besa Bilall Kasami të nënshkruajnë marrëveshjen për koalicion parazgjedhor.

Sigma Doors

Ashtu edhe siç përflitej, bartës liste në zonën zgjedhore numër 6 pritet të jetë kreu i Besës Bilall Kasami, e në këtë listë pritet që të ketë edhe kandidatë nga LSDM. Siç është njësia 1,2 dhe 5 ata do të kenë kandidatë në pozita të sigurta në listë për të marrë deputetë.