Zaev: Çështja kalon në Kuvend, nëse nuk ka konsensus shkojmë në zgjedhje


Kryeministri Zoran Zaev e ka quajtur referendumin e sotëm si të suksesshëm edhe pse pjesëmarrja nuk ka qenë e kënaqshme.

Kryeministri deklaroi se ai respekton vullnetin e qytetarëve dhe se çështja do t’i kalojë Kuvendit dhe nëse me deputetët e VMRO-DPMNE-së nuk arrihet një konsensus atëherë vendin e presin zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Baby Boo