Zaev: BFI do të hetohet, pas kërkesës së deputetit Zekiri

Kryeministri i Maqedonisë dhe njëherit Kryetar i partisë LSDM, Zoran Zaev, ka vërtetuar se inspekcionet adekuate do të ‘shkundin’ Bashkësinë Fetare Islame pas kërkesës së deputetit dhe njëherit nënkryetar i tij, Muhamed Zekiri, shkruan Fakte. Në pyetjen nëse frikësohet se mund të dështojë referendumi në BFI thërret muslimat në bojkot, Zaev ka thënë se është i bindur se askush nuk i ka votat në xhep dhe se qytetarët do të dijnë të vendosin drejtë në lidhje me këtë çështje.

Baby Boo

”Kishte kërkesë legjitime nga deputeti dhe institucionet do të bëjnë punën e tyre. Hetime do të ketë në BFI” – ka thënë Zaev

Restorant Lumare