Zaev bën thirje që të respektohen masat e reja

Kryeministri Zoran Zaev i ka publikuar masat anti-Covid që do të hyjnë në fuqi më 16 gusht 2021.

Baby Boo

Ai bën thirrje tek qytetarët që skajshmërisht t’i respektojnë masat, kurse insepktoratet t’i shpeshtojnë kontrollet.
“Apelojmë deri te qytetarët që skajshmërisht t’i respektojnë masat aktuale dhe të reja, kurse shërbimet inspektuese përgjegjëse t’i shpeshtojnë kontrollet me qëllim që të njëjtat të zbatohen dhe respektohen në mënyrë strikte”, shkroi mes tjerash Zaevi në “Facebook”.