Zaev: Amnesti direkte ose indirekte nuk ka

Vazhdojnë bisedimet me opozitën Të dielën ose të hënën do të njoftohet opinioni, lidhur me atë se çfarë është arritur dhe do të vazhdojnë bisedimet. Kompromise me qëllimet strategjike nuk ka, amnesti direkte ose indirikte nuk ka, do të i japim shans dialogut. Pres që në takimin e radhës të  liderëve të arrihet edhe konsensus për ndryshimet në KSHZ dhe për referendumin. Gjithashtu Zaev shtoi se nuk dëshiron që të nxjerrë informacione lidhur me rrjedhën e bisedimeve, vetëm se tha se ka pika ku të gjitha partitë politike kanë pajtueshmëri kurse në disa të tjera jo.

Baby Boo

Restorant Lumare