YouTube po teston mundësinë për shkarkimet e videove në kompjuter


Shërbimi Video YouTube ka filluar testimin e një opsioni që lejon përdoruesit të shkarkojnë klipet në kompjuter.
Sot, ka shumë mënyra për të shkarkuar klipet e YouTube në internet, përfshirë faqet e internetit të rre*zikshme, dhe shërbimi i popullarizuar i videove tani dëshiron të ofrojë një zgjidhje gjithnjë e më të thjeshtë për përdoruesit e kompjuterit. Ky është butoni i shkarkimit ose opsioni i shkarkimit të videos, i cili aktualisht është në dispozicion për abonuesit Premium.

Kjo nuk është një surprizë e madhe, sepse përdoruesit Premium në pajisjet mobile tashmë kanë të njëjtën mundësi.
Butoni i shkarkimit ndodhet në të djathtë të opsionit Share nën video, ose pranë menusë së shfletuesit.
Pasi të shkarkohet, videoja ruhet në një bibliotekë jashtë linje të YouTube dhe mund të shihet në rezolucion 144 deri në 1.080p, ndërsa opsioni i rezolucionit 4K nuk është i disponueshëm.