Xhisiela: Si u njoha me Rexhepin. U ndamë sepse…


Xhisiela Maloku tregoi në një intervistë për Open me gazetaren Eni Vasili se si është njohur me Rexhep Rrajën.

“Rexhepin e kam njohur në gjimnaz, ishim në klasa paralele. Aty jemi lidhur, kur ishim 17 vjeç, në vitin 2012. Deri në 2017 kam qenë e lidhur me të. Kanë qenë 5 vite me lidhje normale, jam ndjerë mirë përderisa ka zgjatur kaq shumë. Kurrë nuk ka kaluar në dhunë fizike të patolerueshme, dhunë verbale”, tregon Xhisiela.

Vajza tregon se “ndarja erdhi pa kuptim”.

“Kishim 3 muaj që nuk binim dakord, gjërat u ftohën dhe Rexhepi kërkoi që të ndaheshim. Nuk e besoja dot që ndodhi. Jemi takuar sërish pas ndarjes, për t’u sqaruar. Takimi i fundit ka qenë në komisariat”, shprehet Xhisiela.

Baby Boo