Xhem Baruti: “NATO ekziston nga 1952, por pse ajo nuk na solli lirinë atëherë por 47 vite vonesë?”

Shkruan Xhem Baruti:

Baby Boo

NATO ekziston nga 1952 , dhe parashtrohet pyetja pse ajo nuk na solli lirinë atëhere , por me 47 vite vonesë , dmth 1999 ??
Përgjigja është e thjeshtë , sepse Kosovës dhe popullit saj i’u desht një ushtri dhe luftë çlirimtare , qe me reagu ajo..
Andaj , lirinë e ka sollë UÇK’ja dhe populli saj , NATO ndërhyri nga qe se agresori serb masakronte civil të pafajshëm !
Urime dita çlirimit , Kosovë ❤
Jepjani një zë shpiunave me qet shkrim😜