Xhem Baruti Llamallari: Ku ishte dikur e ku është sot! Kush ka ndryshuar burrat apo Ali Ahmeti?!


Xhem Llamallari i njohur si Komandant Baruti, i indinjuar nga personat të cilën rrethojnë partinë politike BDI ka shkruar së fundmi një postim.

Komandant Baruti shkruan:

..Viti 2006, kur padrejtësishtë e lan jashtë instutucioneve Ali Ahmetin dhe BDI’në, ishin ato burrat që afat 14 muaj ja kthyen dinjitetin, duke e blloku qarkullimin e mbarë sllavomaqedonisë, duke i çmend dhe lan pa mend të gjithë Shtetin gabel!

..Sot, Ali Ahmeti rrethohet veç nga Pederat, dhe nga bythlipirsat e Zaevit! (Në prijashtim të disave)..

..Nuk e di kush ka ndryshuar këtu, Burrat apo Abaz Gjuka!?

Baby Boo