Xhamia në Prizren heq gjuhën shqipe, zyrtarizon gjuhën turke!

Në xhamine më të madhe në Prizren “Sinan Pasha” ka ca kohe që është hequr arabishtja si gjuhe zyrtare dhe është vendosur turqishtja,me këtë rast është hequr edhe hoxha shqiptar dhe është sjellur një hoxhe turk nga Turqia.

E gjithë kjo duket e pabesueshme kur shumica e besimtarëve të kësaj xhamie deklarohen shqiptarë.

Videon e plotë mund ta ndiqni këtu

Baby Boo