Xhaka nuk ndalet: Serbët? Më plasi, për mua është m…


Disa media zvicerane shkruajnë se festimet e dy shqiptarëve teksa bëjnë shqiponjën, ishte i panevojshëm.

Një politikane vendore tha se Shaqiri dhe Xhaka u treguan idiotë.

Serbët shpresojnë se gjestet e tyre do dënohen nga FIFA.

Vetë Xhaka nuk ndalet.

“Festimi im ishte një mesazh për kundërshtarin. Nuk më bëhet vonë. Për mua janë m… njësoj. Kjo ishte për ata që më mbështesin. Ishin emocione të pastra”.

Kurse Shaqiri ishte më i kujdesshëm. Ai tha se nuk kishte politikë, ishte thjesht futboll.

Baby Boo