Xhaferi: S’kam dilema do të vaksinohem

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi në Click Plus të TV21 foli për vaksinën anti-kovid. Ai tha se nuk ka dilema për besueshmërinë e vaksinës dhe beson në vendimet e OBSH-së. Ai tha se në qoftë se do të jetë nevoja do të vaksinohet.
“Nuk ka nevojë me bë fushatë negative për vaksinën”, deklaroi Xhaferi.

Baby Boo