Xhaferi paralajmëron Zaevin që të kontrollojë sjelljen e ministrave


“Ministër, ulu dhe fshije fotografinë që e keni bërë. Kryeministër, ju lutem të merrni masa për sjelljen e ministrave tuaj. Ky është paralajmërimi i fundit”.

Këtë e tha kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, i cili reagoi për sjelljen e ministrit të Shoqërisë Informative, Damjan Mançevski i cili u ngrit nga ulësja e tij dhe me telefonin e tij i fotografoi deputetët eë VMRO-DPMNE-së, transmeton Portalb.mk.

Ky reagim erdhi pas kërkesës së deputetëve të opozitës që të gjithë anëtarët e Qeverisë të marrin pjesë në seancë për pyetje të deputetëve. Mançevski me siguri dëshironte të ketë dëshmi se në Kuvend kishte pas deputet të VMRO-DPMNE-së.