Xhaferi nuk i dha fjalën Dimovskit, VMRO-ja “rebelohet”

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Ilija Dimovski disa minuta ka bindur spikerin e Parlamentit Talat Xhaferi të merr fjalën në mënyrë procedural në seancën ku në rend dite është propozim- ligji i Qeverisë për ndryshimet e Kodit zgjedhor, transmeton Medial.mk.

Baby Boo

Por, Xhaferi ka refuzuar t’i jep fjalën me sqarimin se ai nuk është më koordinator i grupit parlamentar. Pas kësaj, deputetët e VMRO-së kanë filluar të bërtasin dhe të t’ju mëshojnë tavolinave.

Kryetari i Kuvendit Xhaferi ka vazhduar me punën kur Kuvendi ka votuar nevojën e sjelljes së ndryshimeve të Kodit zgjedhor në procedurë të shkurtuar


Restorant Lumare