XHAFERI: Ligji për ndryshimin e emrit sërish votohet më 5 dhe 6 korrik


Më 5 dhe 6 korrik do të mbahet seancë parlamentare ku për herë të dytë do të votohet ligji për ratifikimin e marrëveshjes për ndryshimin e emrit mes Maqedonisë dhe Greqisë, paralajmëroi sot kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, transmeton Medial.mk.

Për këtë ligj, presidenti i shtetit Gjorge Ivanov refuzoi të nënshkruajë dekretin pasi konsideron e është kundëshkushtetues.

Para dy muajsh rast identik kishte edhe me mos nënshkrimin e ligjit për gjuhët nga ana e Ivanovit edhe për herë të dytë votim në Kuvend.

Baby Boo