Xhaferi: Është detyrë e politikanëve të sigurojnë pagë dinjitoze për punëtorët

Kryeparlamentari Talat Xhaferi, me rastin e 1 Majit, ka kujtuar, se është detyrë e politikanëve të sigurojnë pagë dinjitoze për punëtorët.

Baby Boo

“Në Ditën ndërkombëtare të punës, të rikujtojmë edhe njëherë se është detyrë e politikanëve të sigurojnë respektim të mundit njerëzor, pagë dinjitoze dhe vlerësim të punëtorit, por edhe të parandalojmë eksploatimin, mobingun, pabarazinë në pagat ndërmjet burrave dhe grave”, shkroi Xhaferi.