WizzAir nga 17 Maj përsëri do ketë fluturime prej Shkupit

Një lajm i mirë ka ardhur për të gjithë ata që kanë planifikuar të udhëtojnë gjatë mesit të majit dhe fillimit të qershorit.

Baby Boo

Kjo pasi që në prenotimet për udhëtime të ndryshme shihet se kompania WizzAir nga 17 maji do të ketë fluturime nga Shkupi, si dhe nga 1 qershori do të rifillon fluturimet nga Prishtina.