“West Side Family janë sërish tre, ja me kë e zëvendësuan Dr.Florin”


Ata kanë qenë një nga grupet më të dëgjuar shqiptarë përsa i përket muzikës. Masdje shpesh herë janë vënë në fokus të mediave për shkak të jetës së tyre personale. Por pasi Dr.Flori u nda nga jeta, mbetën vetën Landi Hysi dhe Miri.

Mesa duket West Side Family do të rikthehen fuqishëm, pasi janë bërë sërish tre. Pjesë e tyre është bërë edhe vëllai i të ndjerit Flori, Alban Kondin. Landi Hysi ka publikuar një fotografi së fundmi në Instagram, ku kujton se kanë kaluar tre vite që nga ngjarja tragjike e 17 nëntorit.

Foto e publikuar nga Landi Hysi 

“Ishin 3 që filluan e po vazhdojnë. 3 duket të jetë një numër i suksesshëm,”- shkruan Landi. Me këtë këngëtari ka dashur të thotë që vendin e tij në grup e ka zënë tashmë vëllai i tij.

Baby Boo