Vullnet Murseli: “Me ardhjen tonë në krye të komunës do të përmirësojmë dukshëm infrastrukturën e vendbanimeve“


“Sonte, bashkë me kandidatët për këshilltarë komunal: Muzafer Etemi, Nurije Bajrami, Faton Selami dhe Nesrin Sulejmani. Vizituam shtabet lokale edhe si në Reçicë e vogël, Çarshi e Epërme dhe Bregu i Diellit .

Gjatë takimit me banorët e Reçicës së Vogël i pranishëm ishte edhe zëdhënësi i Aleancës për Shqiptarët Flakron Bexheti, ku mes tjerash ata folën për problematikat infrastrukture me të cilat banorët përballen tash e sa vite.

Para tyre dhash fjalën se me ardhjen tonë në krye të komunës do ta përmirësojmë dukshëm gjendjen e infrastrukturës të këtyre vendbanimve.

#Pastër6 #TetovakaVullnetpërFitore” – shkruan Vullnet Murseli në profilin e tij në Facebook.