Vullnet Murseli: “Ja pse duhet të më votoni mua për kryetar komune!”


“Qytetarët e Tetovës do të kenë mundësinë të zgjedhin midis 7 kandidatëve në këto zgjedhje. Por që të jemi më realistë gara do të zhvillohet midis katër kandidatëve. Dy nga ata kanë qenë kryetarë komune dhe kanë dëahtuar ndërsa i treti e provi garën dhe dështoi poashtu. E kuptoj që gjithësecili ka të drejtë të garojë dhe të shpresojë në programin e tij, mirëpo ana ime më e fortë nga të gjithë kandidatët e tjerë është menaxhimi në projeket e mëdha dhe përplotë sfida, siç është edhe Tetova. Me të gjitha problemet që ka Tetova, programi im është më i realti, pa shumë filozofi dhe pa premtime boshe. Ky program është pika më e fortë e vullnetit tim dhe i të gjithë ekipit tim, për ta bërë Tetovën një qytet më të mirë”, ka thënë Murseli në një intervistë për Almak Press.