Vullnet Murseli: “Do të krijojmë vendparkime të rezervuara dhe falas për personat me nevoja të veçanta në Tetovë”


Në çdo vendparkim ekzistues dhe të ri, kudo në Tetovë, do të krijojmë vendparkime TË REZERVUARA DHE FALAS vetëm për personat me nevoja të veçanta.
Lexo programin e plotë: www.vullnetmurseli.com/programi