Vucic: Thaçi politikan më i mirë se unë

Vucic tha se Thaçi është politikan më i mirë se ai, sepse për dallim nga Thaçi ai nuk flet për detajet e organizimit.

“Përndryshe nga Hashimi, sepse ai është politikan më i mirë se në nuk flas për proces të negocimit. Nuk flas për asnjë detaj. Po negociojmë në mirëbesim dhe shpresoj që ai ta bëjë të njëjtën”, ka thënë ai gjatë diskutimit në panel.
Ndryshe, të dy presidentët kanë folur për rëndësinë e arritjes së një marrëveshje. Thaçi tha se arritja e marrëveshjes është e rëndësishme, edhe nëse kjo do të thotë shqyrtimi i mundësise së korrigjimit të kufjive, duke iu bërë thirrje vendeve të BE’së që të mos frikësohen nga kjo ide. /gazetametro.net

Baby Boo