VUÇIÇ: Marrëdhëniet me Turqinë më të mirat në dhjetë vitet e fundit

Presidenti serb Aleksandër Vuçiq tha se pret një bisedë të hapur me Presidentin turk Rexhep Taip Erdogan dhe mirëkuptim pasi Serbia do të tregojë respekt dhe mirëkuptim për interesin e Turqisë në Ballkan.

‘’Nuk është një përshtypje personale, është një rezultat. Në dhjetë vitet e fundit, pothuajse nëntë herë kemi rritur tregtinë, kemi aktivitete shumë më të zakonshme dhe madje 30 herë më shumë investime dhe investitorë’’ theksoi presidenti serb.

Baby Boo

Kjo për njerëzit tonë do sjell punë, ardhmëri më ndryshe dhe më të mirë. Gjatë dy viteve të fundit, ne kemi hyrje shumë të madhe të investimeve turke në vendin tonë

Ai theksoi se marrëdhëniet midis Serbisë dhe Turqisë janë më të mirat në historinë moderne serbe