Vrau 2 shqiptarë në Gostivar, policit Trifumovski i ulet dënimi nga burgim i përjetshëm në?!


Kohëve të fundit e gjithë vëmendja është kthyer nga reforman në drejtësi. Në portalin Pa Censurë ka arritur informacion për një aktgjykim ne Gjykatën Supreme i cili është kaluar në heshtje nga mediumet.

Në shkurt të vititi 2012 një efektiv policorme emrin Joakim Trifunovski në menyrë djallëzore vrau 2 të rinj shqipëtarë, Besnik Shehapin dhe Imran Memetin në qytetin e Gostivarit pas një zënke verbale për një vendparkim.

Për këtë vepër pas një kalvari gjyqësor i njejti dënohet, me burgim të përjetshëm nga Gjykata Themelore në Gostivar.
Me pas Gjykata Supreme ka ulur dënimin e tij në 20 vite.

Të gjithë jemi te shqetësuar se nga këto gjykata janë dënuar shumë shqiptarë, pas shumë proceseve të dyshimta ku të gjithë faktet flasin për procese të montura!

Baby Boo