Vrasje në Reçicë të Tetovës


Para pak çastedh ka ndodhur një vrasje dhe plagosje në Tetovë më saktësisht në Reçic të Vogël afër një marketi.

Ende nuk dihet se kush janë viktimat dhe nuk dihen shkaqet që çuan deri tek kjo vrasje dhe plagosje.

Ekipet e policisë kanë dalur në vendngjarje dhe punojnë për zbardhjen e rastit.

Sipas disa dëshmitarëve ka një të vdekur dhe dy të plagosur.

Personat janë dërguar në spitalin klinik në Tetovë.

Baby Boo