Vrasja e policëve në Haraçinë, shpallen të pafajshëm të akuzuarit shqiptarë


Pas 18 viteve procese gjyqësore sot është shpallur vendimi i gjykatës lidhur me vrasjen e trefishtë që ndodhi në vitin 2000 në fshatin Haraçinë, kur u vranë policët Eroll Gotak, Kiril Petrushevski dhe Aco Angellovski

Të akuzuar në këtë rast si Lirim Dinarica, Bajram Muça, Ramiz Hasani dhe Emrulla Emrullahu…, janë shpallur të pafajshëm.

Rasti ndodhi më 11 janar të vitit 2000 në ora 22 e 30 minuta. Sipas MPB-së vrasjen e kanë kryera katër persona, prej të cilëve tre kanë shtënë me pushkë automatike, kurse një me revole.

Baby Boo