Vr*asja e katërfisht në Velipoj – drejtori i Policisë së Shkodrës deklaratë naive: Ndoshta do…


Drejtori i Policisë së Shkodrës, Niko Brahimaj, ka dhënë një deklaratë për mediat, pas ngjarjes së rëndë që ndodhi në Velipojë, ku mbetën të vr*arë 4 persona dhe u pl*agosën dy të tjerë.

Brahimaj tha se paraprakisht dyshohet se sherri ka nisur për një kon. flikt që lidhej me rërën dhe shezlonet, ndërsa shtoi se gjatë përp*lasjes është përdorur më shumë se një ar*më, por vetëm një pi*stoletë është se*kuestruar deri në momentet që flasim.
Dyshohet se një prej personave që ka qëlluar me ar*më të jetë larguar prej aty, ndërkohë që drejtori i policisë dha një konfirmim naiv, kur tha se ”ndoshta mund të ketë edhe persona të arr*estuar”.

Baby Boo