‘Vrasësi’ John Alite nuk po ikën nga Shqipëria

John Alite, një nga shqiptarët më të njohur në botë, për të shkuarën e tij famëkeqe, është akoma në vendin tonë.

Baby Boo

Ish-krahu i djathtë i Gotit dhe një nga vrasësit më të rrezikshëm, është duke pushuar në Shqipëri dhe ndodhet në Sarandë në një nga hotelet më luksoze të vendit siç është ‘Bougainville’

Image


Restorant Lumare