Vr*et gruan dhe veten në Divjakë, të afërmit: Jetonin në mjerim

Vr*asja e dyfishtë që ndodhi të shtunën në mbrëmje në fshatin Babunjë të Divjakës tro*nditi opinionin publik, ndërsa familjarët kanë hapur dyert e mortit.
Hekuran Rrasa 58-vjeç vr*au me çiften e gjahut bashkëshorten 45-vjeçe Fëllenxë dhe më pas edhe veten.
Vr*asja e dyfishtë ndodhi në dhomën e gjumit të çiftit ku tashmë lanë jetim e djalin e tyre të vetëm Leonardin.

Familja Rrasa jetonte në kushte shumë të vështira ekonomike dhe kjo mendohet se ka qenë edhe arsyeja që Hekurani vr*au bashkëshorten dhe veten.
Në fshatin Babunjë të afërm të të ndjerëve shprehen se janë të shokuar nga lajmi.
Prej dy vitesh Hekurani bashkë me djalin punonte në ndërmarrjen e pastrimit në Divjakë.

Baby Boo