Voton kreu i PDSH-së, Menduh Thaçi


Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Menduh Thaçi e realizoi të drejtën e votës në vendvotimin 1968/1 në objektin e kopshtit të vjetër.

Kryetari i PDSH-së uroi që këto zgjedhje të kalojnë në atmosferë të qetë, fer dhe demokratike.

Baby Boo