Votoi edhe Menduh Thaçi, sot presim një ditë feste (VIDEO)


Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi sot pasi që sot votoi lidhur me referendumin në deklaratën e tij për media u shpreh:

“Besoj te kemi një ditë të qetë pa probleme, një ditë feste dhe besoj plotësisht në përgjigje masive të qytetarëve të Maqedonisë n ë lidhje me referendumin”.

Baby Boo