Votoi edhe Arjanit Hoxha, jep një mesazh

Arjanit Hoxha i Lëvizjes BESA sapo ka votuar dhe thotë se duhet të votoni për të ardhmen e fëmijve. “Ne votuam për të ardhmen e 3 femijëve tonë” ka shkruar Hoxha

Baby Boo