VOJVODËT: TETOVA ËSHTË QYTETI I MAQEDONASËVE, DO TI MBYSIM DUSHMANËT (VIDEO)


Sot tifozët e klubit futbollistik Teteks ”Vojvodët” nga Tetova sot u organizuan nga qendra e Tetovës në drejtim të qendrës sportive edhe ku luhet ndeshja Teteks – Struga.

Vojvodët gjatë rrugës kanë kënduar këngë nacionaliste ku në të shumtën e rasteve u përmend Struga, Kërcova, Gostivari, Kumanova, Shkup si dhe në veçanti Tetova duke i quajtur qytete maqedone.

Sapo filloi ndeshja e Teteksit ”Vojvodët” filluan me sharje kundër shqptarëve, kërkuan drejtës për Sezdon i cili u vra në Shkup i cili është pjesë e tifo grupit Komitët.

Vlen të theksohet se shqiptarët edhe një herë treguan maturi dhe nuk ranë pre e provokimeve nga ana e Vojvodëve.

Baby Boo