“Vojvodet” jane sa nje grusht


Urim Saliu

“Vojvodet” jane sa nje grusht.Jane te deshperuar dhe te vetmuar.Prandaj mos u merrni me
ta sepse i beni te vlefshem.

Ata jane per keqardhje..Frustrimi i tyre ndaj shqiptareve e ka epiqendren diku tjeter qe i
shfrytezojne nje grusht njerezish te shfryhen me nacionalizmat e tyre te semure.
Por ata qe i nxisin duhet ta kuptojne se ata nuk jane ne Shkup, as ne Gjorce Petrov, por
jane ne Tetove.

Shqiptaret e mij mos bini pre e provokimeve te tyre.Lereni te mbyten me zerin e tyre te
urrejtjes dhe ju qeshni nga distanca sepse ata vete e dijne se s’kane me pushtet si dikur ne
Tetoven tone…

Baby Boo